Lösenord

torsdag, augusti 17, 2017

The Grilled Cheese Factory

Det här med att vara ivrig och nervös inför framtiden - ja, det har gjort att mitt dygn blivit lite annorlunda. Efter att ha försökt sova mellan 23-05 men snarare legat klarvaken och stirrat på taket så somnade jag slutligen och var tvungen att SLITA MIG UPP ur sängen vid 10 för att inte bli helt omställd. Jag var emellertid rätt seg, och det tog fram till klockan 15 (med bloggning, dusch, facebook, småstädning och annat smått&gott) innan jag var helt redo att ta mig ut.

Men när jag väl är redo.. Då är jag THE BOMB.


Nä, skoja bara. Men kände mig faktiskt som a million dollars. (speciellt som Emil överröste mig med komplimanger så jag kände mig tio gånger snyggare därtill).

Sedan gick jag ut! Jag visste att bara tre timmar senare skulle jag möta upp Loïc på hans önskade nya middagsval, och då ville jag få några steg därmellan.




Men i sanningens namn orkade jag knappt gå två timmar innan jag kände mig helt slut i benen och satte mig ned på en parkbänk och vilade mig. Här tänkte jag sitta fram till middag, beslutade jag.


Sagt och gjort - en timme senare var det middag. Loïc och jag möttes upp där han hade bestämt - nämligen hit. The Grilled Cheese Factory. Jag var så ivrigt att jag pinkade i brallorna, för om det är något jag varit sugen på på sistone, så är det mac'n'cheese. Ni vet, alla instagrambilder och videos på facebook kryper under skinnet på mig, och nu ville jag inget hellre än att få mig lite smält ost.


Vi gick in, beställde och satt sedan lågmält och pratade. Det var ett liten annan sorts dejt denna gång än tidigare, eftersom Lolo var väldigt ledsen över en sorglig sak som hänt. Det visste jag om sedan innan (och har stöttat honom med dagliga enkla hjärtan i chatten) och nu ville han prata av sig lite, och sedan bara äta god mat och låtsas som ingenting.

Och det kunde jag, säg! Se bara, så finurlig jag ser ut!


Jag beställde en halv grilled cheese med cheddar och mozzarella, och sedan en låda mac'n'cheese. Ååhåååhå, mina smaklösar sjöng hallelujah, för jösses, vad jag varit sugen på det!


Alltså makaroner och ost och en halv smält-ost-smörgås. Livet blir knappt enklare eller godare. Loïc höll med till 100%, och sedan diskuterade vi varför allt det goda i världen alltid ska vara dåligt för en.


Sedan gick vi hemåt, diskuterade och jag fotade. Bland annat en man med en gris som ett husdjur, som han gick runt med i koppel. Det var förhimla knasigt, tyckte både jag och Lolo.


Han släppte av mig hos mig, men innan dess bokade vi en dagsdejt nästa onsdag. Vår absolut sista kompisdejt innan jag flyttar hem till Sverige igen....


Som ni ser blev det en relativt lagom runda idag (tack vare ömmande ben och dålig sömn).

Väl hemma kopplade jag upp mig på Skype och då uppdaterade Emil mig på hur det går att rusta upp sin lägenhet inför försäljningen. Hör ni - saker är i rullning!!! 

Och idag.... Idag ska jag åka en dagstripp till Normandie! Det blir en heldag i staden Rouen, där jag ska se på kyrkor, äta crêpes och promenera! Wish me luck!

4 kommentarer :

  1. Jag älskar mac'n'cheese (min syster gör en som är himla god!) men varför fick du den i kartong? Jag hade föredragit att äta den på riktig tallrik MEN inser i detta nu att kartongvarianten egentligen hade varit idealisk för mig som är för feg för att be om doggybag. Redan doggybag:at och klart liksom! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag tror det mer är restaurangens "hippa" image som talar för kartongen. De hade liksom inga tallrikar alls - vi fick maten direkt på en skärbräda med ett bakplåtspapper uppepå. Glasen var även muggar i plats... Så jag tror det mer är det här "enkla amerikanska" att om man bara ska ha en grillad ost-macka så ger en inte tallrikar med tre olika gafflar att välja på, liksom. Men hahahaa, ja, du har dessutom en väldigt intressant poäng! x'D

      Radera
  2. DAMN GURL, hur snygg är du inte i den där outfiten då?! Förstår att Emil blir alldeles till sig.. höhöhö
    och den där maten såg SÅ god ut, jag har aldrig testat mac n cheese?! Känns dock som en väldigt ultimat maträtt..
    Du och Loïc verkar för övrigt ha en väldigt fin relation till varandra. Så mysigt att gå ut och äta med vänner och bara prata om allt och inget, högt och lågt..

    PS. Gissa vem som typ nyligen kom hem ifrån världens sjukaste dejt? Och som ska träffa honom igen nästa vecka? Han lagade även världens godaste risotto.. hehe

    massor med kramar från Emma <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men Emmissss, jösses, vad du höjer min självförtroende-stapel nu!! Blir ju helt generad.. *ah don't stahp*...!!

      Har du inte testat det?? Ååh, jag kommer ihåg när jag var yngre och kom hem från skolan och ville ha mellanmål, då kunde jag koka pasta och sedan hälla i en skål och ösa på ost och mikra och röra om och mikra igen till det blev en ost-pasta-röra... SÅ JÄVLA GOTT. Miss those times.

      ÅÅÅh, jag såg det på snap!! Såg helt jävla underbart ut! Hur haffade du en sådan framgångsrik hingst? Berätta! Var träffades ni? :O :D Hur bjöd han ut dig? Detaljer!

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)