Lösenord

lördag, november 18, 2017

Hostandes inne på kontoret

De senaste dagarna, onsdag-fredag, har jag gått snörvlandes och hostandes till jobbet, hes som en kratta. Kanske borde varit hemma, men det kryper i kroppen att göra det som min färgkodade kalender säger till mig - utredningsåtergivning, diagnostisering och sådana viktiga saker!

Tack och lov har jag haft mycket admin-arbete också, och kunnat stänga in mig på mitt kontor.


Snart är första veckan i lägenheten avklarad. Jag och Emil har varje kväll den senaste veckan varit ute och jagat nya möbler. Det blev ett litet köksbord på Sagers, skoställ på Mio, nya gardinstänger på Rusta och idag ska vi till IKEA för att handla mattor, matbord, stolar och kanske skrivbord. Vi får se vad som går in i bilen, helt enkelt!

Det är så himla-himla-himla kul att möbelshoppa, inreda vårt bo med i princip allt nytt, och skapa oss ett nytt hem. Bara pirrar i kroppen att gå runt och peka på nya inredningsdetaljer, möbler och textiler och köpa precis vad vi vill!

Dessutom längtar jag mest av allt till onsdag, då jag och Emil tagit två dagar ledigt för att fira vår ett-årsdag. Himmelby Gårdshotell och Spa; det kommer bli rena rama drömmen!


5 kommentarer :

  1. Hes som en kratta... tänk att trots att jag aldrig har hört en kratta prata förstår jag precis vad du menar :) Usch för förkylning, hoppas du snart mår bättre!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det har varit en pärs nu när en som helst vill vara energisk ch pigg i flytten..! Tack, Fredrika!

      Radera
  2. Skrev du för länge sen att du måste jobba ett år efter skolan är slut och det var då du sökte denna tjänsten i Nyköping. Vad innebär det här året? Måste man göra det för att få sin legitimation eller hur fungerar det? Reservation för att jag kan minnas fel också. Ha en bra söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. PTP heter det - Praktisk Tjänstgöring för Psykologer. Egentligen att jag arbetar med handledning 1h/v, och att jag sedan får min legitimation :D Men arbetsuppgifterna är demsamma, skillnaden är bara att jag får lite extra hjälp nu mitt första år.

      Radera
  3. Hoppas du mår bättre snart! Jag har också varit sjuk, alla är sjuka nu känns det som. Samtidigt som man verkligen inte har tid att vara det!
    //U.

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)