Lösenord

onsdag, december 13, 2017

Träna? Nä, vi tar en dejt istället.

Igår hade jag och Emil beslutat oss för att gå till gymmet efter jobbet. Där skulle vi båda ta oss i kragen, göra något åt vår numera dåliga kondition och pressa oss själva att springa 1 mil. Båda två.
Detta var något vi planerat en hel vecka, men tro inte att jag blev förvånad när jag under dagen fick ett meddelande från Emil i vilket han uttrycker tveksamhet inför eftermiddagens träningsplaner.

Så efter lite om och men så beslutade vi oss för att skippa träningen, och gå ut och äta på restaurang istället. Ja, jag hör hur det låter: Byta ut träning mot moff? Oklar logik där.

Men, desto mer njutningsfullt! Vi gick till Crazy Cow, eftersom jag alldeles för länge varit kalassugen på plankstek. Vi fick bordet i hörnet med fönster ut mot gatan. *bästa platsen*


Och jag var vrålhungrig! och såg SÅ fram emot restaurangmiddag. Vi började med förrätt; friterade mozzarellasticks.


... och inga svårigheter att välja huvudrätt: plankstek på oxfilé.


Mmmm.. Fina grejer. Och bästa plankan i Nypan!


Under måltiden kände jag mig jättegosig, lutade mig mot honom, grävde in huvudet i hans axel, sökte kyssar och pratade om den nalkande julen i Mariefred. Jag är så spänd på att ta med honom för julen - han som aldrig firat jul med min familj. Eller snarare: Detta blir vår första gemensamma jul!

Sedan försökte vi oss på att ta en selfie, men det gick ju inte så bra.


Juldekorationens ljus lyser upp något konstigt mönster i ansiktet på mig så jag ser helt randig ut. Ojdå.

Men Emil, han är alltid så himla fin. Älskar honom så mycket. Så mycket att det typ bara pirrar i kroppen när jag ser honom. En sådan kväll hade vi igår, och åkte även hem och busade, kramades och såg på serier i sängen. Min baby - tänk att en kan älska någon så mycket....

Perfekt dejt. 
Har ni haft en perfekt dejt på sista tiden? Med en partner, en vän eller med er själva? Vad gjorde ni?


18 kommentarer :

  1. Jag tycker det är så fint att ni sitter bredvid varandra på restaurangen :D gosigt och nära. Jag tycker ni gjorde rätt i att skippa träningen, jag menar löpbandet springer ju inte iväg, fniss!

    Imorgon ska min syster och en gemensam kompis komma hit, det ska bli mysigt. Skönt att min syster är med, tryggt och bra <3 vad ska du göra i helgen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är en genialisk idé vi hade en gång och har hållit oss till. Kan man sitta bredvid ska man det, blir så mycket mer gostid då!*

      Åh, vad fint!! Vad ska ni göra? Du, Elin och... någon jag tidigare kan ha läst om i bloggen? ;)
      Vi ska ha inflyttningsfest!!!! och preppa inför den, hehe :D

      Radera
    2. Vi ska starta min gamle data där det finns maaaassa gamla bilder på dessa 11 år som vi känt varandra! :D njaee, eller jo men det är nog inte den du tror hehe. Fanny heter hon, vi gick hela mellanstadiet-högstadiet tillsammans. Men hon har säkert dykt upp på någon av bloggarna ;)

      Ja just det! Såå himla kul!! Hoppas det blir roligt :D Men seeen.. får du inte glömma en housetour, jag längtar! ;)

      Radera
    3. Ah.. Namnet ringer ingen klocka såhär på rak arm...

      Haha, ja, den är redan klappat och klart - ska bara publiceras sedan :D

      Radera
  2. Haha, helt legitim ombokning ändå! Jag hade dejtkväll med två vänner förra fredagen då vi lagade mat tillsammans, drack vin och bara pratade. Tycker att de bästa dejterna ofta är just sådana - avslappnade och opretentiösa! Med det sagt älskar jag uppstyrda dejter också, men just nu är jag och min partner så sjuuukt upptagna med skola/jobb båda två så vi hinner typ inte. :( Längtar till jul så man får några dagar ledigt i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men, så trevligt! Vad kom ni överens om som middag? Är det svårt att besluta mat tillsammans (det är det också i mina kompisgäng).
      Och ja, jag kan tänka mig att julledigheten kommer lämpligt. För alla :D

      Radera
    2. Haha ja, det är alltid ett dilemma tycker jag! Därför gjorde vi en stor sallad med en massa tillbehör till + bröd... plockmat funkar alltid. ;)

      Radera
    3. Låter tokgott ju!!! Perfekt lösning ;)

      Radera
  3. Vilken mysig date med hög livskvalitet. Ni är ju allt för söta och er kärlek tillsammans sprider inspiration!
    Först tänkte jag att jag inte har gjort något annat än att plugga, träna, mysa med katten, ha ångest och försöka hålla modet uppe. Men jag kom ju på att min mamma var här torsdag-lördag. I fredags efter mina föreläsningar på universitetet kom jag hem och blev serverad lunch - vilken lyx! Därefter tog vi ett glas vin i restaurangen uppe i Gothia Tower innan vi promenerade på "Jul på Liseberg". En fredag jag verkligen behövde och som jag kan leva på länge :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men! Åh, det låter helt underbart. Vad fint att du fick lite ompysslande, raringen <33

      Radera
  4. Hörru ni, det är faktiskt December & Juletider, inte behöver ni springa 1 mil nu inte. ;) Det låter dessutom mycket i mina öron överhuvudtaget :o Men sen är jag ju ingen träningsfantast heller. (Är dock väldigt nöjd med att jag gått ner i vikt & därmed fått mycket bättre vardagskondition i år. :))

    Perfekt vet jag inte, men i tisdags var jag i Sthlm med min mamma & bjöd henne på bio, "Murder on the Orient Express" då jag hade vunnit fribiljetter, sen efteråt fikade vi osv. :) Väldigt mysig dag & utflykt, precis som våra utflykter brukar vara. <3
    Ikväll (onsdag) åt jag middag med min bror + pappa innan vi såg på Star Wars premiären, älskade nya "Porg" karaktären pga SÅ SÖT! :')

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det handlade om löpbandet på gymmet, faktiskt, så kylan var ingen ursäkt xD Men jag är med dig, är inte heller så hajp på träning faktiskt..

      ÅH JAG VILL SE DEN FILMEN!!! Var den bra? Har läst boken massor av gånger.. Emil såg SW nu igår, men jag har aldrig varit ett fan så jag skippade ;)

      Radera
    2. Haha, jag förstod att det handlade om gymmet, men menar att ni har December & Juletider som "ursäkt" för att inte behöva träna just nu. ;) Nu har man ju istället all anledning till att skämma bort sig & äta gott osv, träning kan man spara till nästa år. ;)

      Filmen var bra & intressant först, men efteråt kändes det som att den varit för lång då den hade börjat kännas långsam & som att de drog ut på allt efter ett tag. Min mamma som kollat på Poirot tv-serien (har också sett den) tyckte att den är mycket bättre, men det kan ju vara av vana också + att det som sagt kändes som att de drog ut på allt i slutet. Men den var sevärd iaf!
      Jag är inte heller ett jättestort SW fan, har inte ens sett alla äldre filmer, men de nya filmerna har jag dock gillat. :) Har gillat Rey & hennes historia & så är jag svag för söta karaktärer som BB-8 roboten & nu "porgs" i den nya filmen, haha. Disney vet helt klart vad de gör för att locka alla sorters människor att se deras filmer, det hade varit värt att se filmen endast för porg sekvenserna, haha. :D

      Radera
    3. Hahhaa, har man? Det var mer än att jag visste.. :P Men det är mer kring jul, och nu är det inte jul... än ;)

      Hm. Jag ska se den, och så får jag se. Poirot-serien är ju superb annars.. Svårt att slå den ;)

      Radera
  5. Mys!! Och maten ser supergod ut 😍😀
    Inga dejter för mig denna vecka so far (är inne i slutspurten av uppsatsskrivande), men på lördag fyller jag år och då har min pojkvän planerat något hemligt 🙈😊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh?! Hemligt??? *nyfikenheten slår på*.. Du måste berätta vad det är sedan! :*

      Radera
  6. Vad mysigt det låter, att få sitta tätt intill sin älskade och smida julplaner. Och det syns liksom på selfien också, ni ser så lugna och lyckliga ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, gör vi? Då ser du mer än mig.. ;) Fint ändå!

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)