Lösenord

onsdag, december 06, 2017

Workshop i Stockholm och tre indier

Allihopa! Igår var jag uppe i Stockholm en halvdag för att gå på kurs för hur man administrerar psykometriska tester på iPads istället för papper och penna. Teknik alltså, hörni! Är det inte otroligt?

Hursomhaver så slutade kursen med workshop och hela faderullan vid 16, och jag hade lyckats proppa hela fickorna fyllda med pappersinslaget godis (säg twix, snickers, dumble) från fikabordet innan jag lämnade lokalerna.


Stockholm var mäktigare än jag mindes det. Högt och stort och jag fick Paris-längtan på stört.


Gick längs Nybrogatan för att hitta till en tebutik men ramlade över denna franska ostbutik istället. Längtan efter Paris växte sig allt starkare.


Kvällen hade sin höjdpunkt här nedan, på min favoritrestaurang i Stockholm. Emil hade åkt tåg upp för att äta middag med mig. När vi gick in i lokalen träffade vi på en av ägarna som jag inte sett på länge, småsnackade och fick en superb service.


Maten var i vanlig ordning out of this world-gott, så pass att jag skrattade oförstående när en personalarbetare gick förbi med en pizzakartong till sig själv under sin rast. Hur kan man välja pizza när en har tillgång till det här?!

Förutom ketchupsnack med ägaren, korsordlösande med Emil, ångestlindande samtal från samma underbara, fantastiska pojkvän så fick vi även mätta magar och 50% rabatt på priset. Nu det kallar jag en lyckad dejt-night.

8 kommentarer :

  1. Vilken dejt-night! Nypan-indiern kan slänga sig i väggen :)

    SvaraRadera
  2. Åh, måste verkligen gå dit snart efter alla dina rekommendationer! Är det oftast bara att droppa in för ett bord eller bör man boka i förväg?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Beror på när du går! Men en vardag är det oftast bara att droppa in :)))

      Radera
  3. Halva priset, inte illa alls ju!

    SvaraRadera
  4. Åh! Jag har haft lite för mycket på sistone, både rent konkret och i sinnet, så jag har inte klarat att kommentera. Vill bara titta in och säga att jag läser dina mysiga inlägg som vanligt, och att de ger mig en mysig start på dagen. Låter underbart med er dejtnight och allt samman.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aw, jag förstår, hjärtat <3 Har saknat dig, men förstår att det numera finns bra anledningar till att du inte hörs av. Du är annars alltid så aktiv.
      Jag hoppas det blir bättre snart för dig <3 Säg till om jag kan bistå med något, som minst en samtalskontakt!

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)